linaloca

En helt vanlig lördag

Publicerad 2013-08-31 20:47:04 i Allmänt,

Idag har jag roat mig med att fixa håret. Hade bokat tid på Yemaya Spa som ligger i Mouille Point. Det va trevligt minsann, blev ompysslad medan jag lugnt satt och sippade på en cappuccino och tittade ut över havet. Tanken var att jag skulle blondera mig men nej, det gick hon inte med på tanten, mitt hår är alldeles för skadat efter år av misshandel med kemikalier och plattång. Så på hennes inrådan klippte jag av mycket mer än vad jag egentligen ville och färgade det mörkt igen. Men det blev faktiskt fint. Och nu ska jag ge håret en ärlig chans att växa ut och bli starkt igen innan jag sätter igång med blonderingsprocessen ... Usch jag vet, är inte snäll mot min kropp över huvudtaget faktiskt. Men det växer ju ut nytt ... !?

Jag längtar såååå till på fredag när jag ska åka iväg på Garden Route-turen. Det ska bli otroligt skönt att komma bort lite. Älskar Cape Town och mitt jobb men behöver en liten paus. Främst från fransmännen som invaderar min lägenhet i tid och otid. Den där Gregory går mig på nerverna verkligen. Men det är en annan historia.
 
Har i dagarna gjort halva tiden här i Cape Town! Tiden går så himla fort, jag kan knappt fatta att jag varit här i tre månader! Det tog bara några veckor innan jag kände mig som hemma liksom, fast ändå är det precis som om jag nyss kom hit!? Och det finns fortfarande så mycket kvar att göra :-)

Om

Min profilbild

linaloca

"I was never really insane except upon occasions when my heart was touched."

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela