linaloca

Vi lever ;-)

Publicerad 2015-01-27 20:45:40 i Resor, Sydafrika,

Hej hej alla.

Att jag inte uppdaterar här ska förmodligen ses som ett bra tecken eftersom har så himla kul att jag inte hinner eller har lust att gå in på internet hela tiden!

Men, en liten update är väl på sin plats. Vi är ju tillbaka i Cape Town nu, vi åkte raka spåret hem till fam Maasburg från Garden Route. Det bjöds på en helt fantastisk braai som varade till sent in på natten, vi var alla rätt sliriga där på slutet ... Dagen därpå hängde Pierre och jag med dom till Blauwklippen som är en vingård i Stellenbosch. Där spenderade vi dagen med att kolla in söndagsmarknaden samt dricka vin och spela spel! Så mysigt, Vickan och Pontan var till Mzolis och ryktet säger att dom hade minst lika trevligt där! 

De senaste dagarna har vi mest chillar omkring i stan, träffat folk etcetera. Igår var vädret lite kasst men idag har det varit helt underbart. Vickan och Pontan drog en sväng till Robben Island och på eftermiddagen mötte vi upp fam Maasburg igen och käkade lite på Quay 4 i V&A. Jag blev lite halvdålig på köpet, kanske pga av musslorna jag åt så nu ikväll har jag faktiskt varit sängliggande med undantag för ett par besök på toaletten för att kräkas. Mindre kul! Blir en lugn kväll. 

Så, nu vet ni vad som försiggår. Alla hälsar!

Puss och kram













Om

Min profilbild

linaloca

"I was never really insane except upon occasions when my heart was touched."

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela