linaloca

Royale Eatery

Publicerad 2013-11-30 11:27:39 i Allmänt,

Sitter på detta hamburgerhak och väntar på en fet cheeseburger m chips. Ska tydligen va en utav Cape Towns bästa. Måste testa innan jag åker.
Har spenderat morgonen med att fixa lite grejer som jag ska ha med mig hem, till mig själv och till några andra. Ah, bara det att jag dristar mig till att gå rakt in i folkmassan på Greenmarket Square borde ge mig någon form av pris. Min social fobi light får fullt spelutrymme bland alla försäljare som vill kränga prylar, jag tror jag blir galen! Har upprepat mantrat "Just browsing, I'll be back ..." 40 000 miljarder ggr och när man sakta vandrar därifrån får man ett "Stupid tourist" efter sig .... Gaaaahhhh. Brukade ÄLSKA dessa craft markets, sprang runt i evigheter och prutade, vilt viftandes med ögonfransarna i Sydostasien men äh. Har tröttnat på allt tjat helt enkelt. Inser att jag kanske låter gnällig nu ... :p
Hey, nu kom min mat! Kolla in, ser rätt bra ut va?! Bon appetit!


Update: Klart godkänt! Den var faktiskt så god som den ser ut. Senare idag ska jag möta upp Robyn vid CTICC för the Chocolate & Candy Expo 2013! 

Om

Min profilbild

linaloca

"I was never really insane except upon occasions when my heart was touched."

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela